• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/eartphu1/public_html/jatszoda.hu/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Non-static method view::load_views() should not be called statically in /home/eartphu1/public_html/jatszoda.hu/sites/all/modules/views/views.module on line 837.
  • strict warning: Non-static method view::db_objects() should not be called statically in /home/eartphu1/public_html/jatszoda.hu/sites/all/modules/views/includes/view.inc on line 1367.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/eartphu1/public_html/jatszoda.hu/sites/all/modules/views/views.module on line 879.

Iskola/óvoda felkészítő

A tanulás nem az iskolában kezdődik. Minden gyermek a születése pillanatától fejlődik, tanul. Nagyon fontos szerepük van a szülőknek abban, hogy ezt a folyamatot támogassák, s ezzel segítsék gyermeküket a világ megismerésében.
A tanuláshoz elengedhetetlen a különböző képességek kialakulása, fejlődése. Foglalkozásainkon - korosztályhoz mérten - az alapvető kultúrtechnikák (iskolában ilyenek az írás, olvasás, számolás) elsajátításához szükséges képességeket fejlesztjük. Célunk, hogy a koordinált mozgás, szem-kéz összerendezett és célszerű együttes használatát, a látott-hallott információk összekapcsolásának képességét és azok visszaadását fejlesszük. Foglalkozásainkon ezt céltudatosan felépített, ám a gyermekek számára örömmel végzett, játékos gyakorlatokkal érjük el.

Eszközeink, feladataink motiválják a gyermekeket, fejlesztik figyelmüket, emlékezetüket, kitartásukat, segítik a hallási, tapintási és vizuális tapasztalatszerzésüket. A Játszodában tartott foglalkozások magukban foglalják a szociális képességek, a gondolkodás, a kommunikáció és az önkiszolgálás fejlesztését is. Mindezekkel ki tudjuk szűrni az esetleges tanulási zavarokat, segítjük azok megelőzését.
Csoportjainkba szeretettel várunk minden olyan 3-7 éves gyermeket, akik nehezen tanulnak énekeket-mondókákat, nem szívesen mondanak verset, nem érdekli őket a mesehallgatás, szókincsük gyenge, fejletlen, téri tájékozódásuk bizonytalan, mozgásuk rendezetlen, túl sokat izegnek-mozognak, nem szeretnek barkácsolni, rajzolni. Ajánljuk továbbá azoknak is, akik egyszerűen csak vidám, sok mozgással, érdekes gyakorlatokkal tarkított, játékos foglalkozásokat keresnek.

Foglalkozásainkon előzetes képességvizsgálat nélkül lehet résztvenni.
Korosztály: 3-7 évesig (Természetesen az iskola és óvoda felkészítő csoportjaink korosztály szerinti csoportokból állnak.)